новини

През месец декември 2013г. е завършено

полагане на 4 500 м2 настилка МОНАЙЛ®

в завод на НЕСТЛЕ ПУРИНА в Русия.

 

За Контакти

 

1592 София, БЪЛГАРИЯ

бул. "Амстердам" 4


Тел: (+ 359 2) 975 14 55

Факс: (+359 2) 975 14 56


technoco@engineer.bg


www. technoconsult-bg.com

 

 

 

На база епоксидни смоли

 

МОНЕПОКС® 110

МОНЕПОКС® AQ

МОНЕПОКС® SL

 

 С подовите системи МОНЕПОКС®  могат да се решат различни проблеми при индустриалните подове. Могат да се изпълнят, както като слойно мазано покритие - МОНЕПОКС ® 110, така и като саморазливно дебелослойно покритие - МОНЕПОКС® SL  и МОНЕПОКС® AQ. Покритията създават гладка неплъзгаща се повърхност, лесна за поддържане на хигиена.

Като връхно запечатващо покритие се препоръчва нанасяне на полиуретанов лак ХАРДТОП®. Чрез него се постига по - голяма устойчивост срещу надраскване и износване и се създава една матова (като сатен) повърхност.

 

МОНЕПОКС® SL Къндъктив – подова система за помещения където има технологични изисквания за специална среда - да има бързо отвеждане на статично електричество от пода,  да не се задържа прах,  настилката да има химическа устойчивост.

Настилките са особено подходящи за фармацевтиката, болнични зали, електроника, компютърни зали, химическа промишленост, складове за опасни товари с опасност от експлозия.

Всички настилки се предлагат в различни цветове по RAL.

 

                   

      Настилка MONEPOX® в "Хюндай", София                                           Настилка MONEPOX 110 в склад на "Скорпион Шипинг", София 

 

 

Вижте повече