• Начало » Саморазливните подове – перфектното решение за проми

новини

През месец декември 2013г. е завършено

полагане на 4 500 м2 настилка МОНАЙЛ®

в завод на НЕСТЛЕ ПУРИНА в Русия.

 

За Контакти

 

1592 София, БЪЛГАРИЯ

бул. "Амстердам" 4


Тел: (+ 359 2) 975 14 55

Факс: (+359 2) 975 14 56


technoco@engineer.bg


www. technoconsult-bg.com

 

 

 

Саморазливните подове – перфектното решение за промишлеността

 

                                 

Саморазливните подове са много популярни, особено когато става въпрос за индустриални настилки. Те обикновено се характеризират с пластичност, блясък и приятен външен вид. Саморазливните подове са изключително подходящи за индустриални условия, защото отговарят на всички стандарти и изисквания. Саморазливните подове са препоръчителни в химическата, фармацевтичната и хранителната промишленост, както и всяка друга промишленост, свързана с производството на храни и лекарства.

Саморазливните подове допринасят за професионалния имидж
Саморазливните подове създават един наистина професионален имидж на вашата компания. Техният блясък и елегантност не могат да бъдат постигнати с друг тип настилка, освен това могат да бъдат реализирани в най-различни цветове, включително червен, жълт, бял, черен, кафяв, оранжев, син и още много други – дори и цветовете на фирменото ви лого.

Саморазливните подове са напълно безопасни
С някои подови настилки никога не може да сте напълно сигурни относно безопасността им, особено що се отнася до помещения, в които се произвежда храна. Саморазливните подове са напълно безопасни и одобрени за индустриални помещения, в които се произвеждат храна и лекарства. Ако търсите подова настилка за индустриални или търговски помещения, Саморазливните подове ще надхвърлят всичките ви очаквания. Инвестицията в полимерна подова настилка е инвестиция в бъдещето на вашата компания.

Саморазливните подове са лесни за нанасяне
Полимерните и епоксидните подове се нанасят много лесно. Те се полагат в рамките на няколко дни, в зависимост от площта на помещението. Разбира се изисква се технологично време за втвърдяване на настилката, но целият процес може да се извърши в неработно време, за да не се спира производството.

Саморазливните подове имат дълъг екплоатационен период
Полимерните и епоксидни подове са изключително устойчиви, за разлика от другите настилки като: ламинат, линолеум, килим и т.н. Доста ще е трудно да увредите този тип настилка, тъй като тя покрива долната бетонова или циментова настилка, която й служи като здрава основа. Обикновено тези настилки не създават никакви проблеми в продължение на години, а дори и да се нарани част от повърхността на настилката, тя много лесно може да се поправи и то без никакви видими следи.