новини

През месец декември 2013г. е завършено

полагане на 4 500 м2 настилка МОНАЙЛ®

в завод на НЕСТЛЕ ПУРИНА в Русия.

 

За Контакти

 

1592 София, БЪЛГАРИЯ

бул. "Амстердам" 4


Тел: (+ 359 2) 975 14 55

Факс: (+359 2) 975 14 56


technoco@engineer.bg


www. technoconsult-bg.com

 

 

 

Индустриални подовe

Полезна информация за индустриалните подове и техните предимства и приложения
 

Ако искате подът ви да е гладък, еластичен и без фуги, трябва да инвестирате в индустриална подова настилка. Индустриалните подове на полимерна основа са удобни и имат много предимства в сравнение с останалите типове настилки.

 

Като начало те са много здрави и могат да се ползват дълго време. За разлика от бетонните подове, които често се напукват, смолата в полимерната подова настилка на индустриалния под поглъща всякакви разрушителни въздействия, например тези от тежки падащи предмети, като в повечето случаи подът остава непокътнат.

Полимерните индустриални подове са идеални за промишлени условия, защото имат покритие, предотвратяващо хлъзгането, така че дори подът да се намокри, няма опасност от евентуални инциденти.

 

Полимерното подово покритие предпазва вашия под от атмосферни замърсявания, корозия и въздействието на различни химикали, които биха могли да нанесат вреда.

 

Полимерните индустриални подове са направени да устоят и на най-безпощадните промишлени условия. Още едно тяхно предимство е, че те са много лесни за почистване. Дори и най-упоритите петна се премахват без усилия за разлика от останалите подови настилки.

 

Индустриалните подове на полимерна основа са много устойчиви и могат да издържат повече от три десетилетия. Това ги прави много изгодни, имайки предвид дългия експлоатационен период. Дори и определен участък от настилката да се повреди, той лесно може да бъде поправен, и то без никаква следа от повредата.

 

Индустриалните настилки могат да бъдат изработени в различни цветове и дизайн, което в промишлени условия би било полезно за разграничаване на отделните зони.

 

Повече информация за предлаганите индустриални настилки