новини

През месец декември 2013г. е завършено

полагане на 4 500 м2 настилка МОНАЙЛ®

в завод на НЕСТЛЕ ПУРИНА в Русия.

 

За Контакти

 

1592 София, БЪЛГАРИЯ

бул. "Амстердам" 4


Тел: (+ 359 2) 975 14 55

Факс: (+359 2) 975 14 56


technoco@engineer.bg


www. technoconsult-bg.com

 

 

 

Индустриални подовe
Ако искате подът ви да е гладък, еластичен и без фуги, трябва да инвестирате в индустриална подов
а настилка. Индустриалните подове на полимерна основа са удобни и имат много предимства в сравнение с останалите типове настилки.

Вижте повече


 Полимерни настилки – характеристики и технология на полагане
Индустриалните полимерни настилки представляват
смес от цимент, кварцов пясък, различни полимерни добавки и пигменти. Полученото съединение има уникални характеристики, като : здравина, хигиеничност, лесна поддръжка, устойчивост на химически вещества, устойчивост на влага, антистатични свойства и др.

Вижте повече
 

 


 

Саморазливните подове – перфектното решение за промишлеността
Саморазливните подове са много популярни, особено когато става въпрос за индустриални настилки. Те обикновено се характеризират с пластичност, блясък и приятен външен вид. Саморазливните подове са изключително подходящи за индустриални условия, защото отговарят на всички стандарти и изисквания. 

Вижте повече
 

Антистатични настилки
Освобождаването на статично електричество в помещения с електроника може да има негативни последици за един бизнес. Затова е добре на места, където има чувствителна електроника, да се използват антистатични настилки, чиято повърхност създава условия за освобождаване на статичното електричество към земята. Антистатичните подови настилки имат здрава повърхност и се предлагат в най-различни разцветки, а също и в разнообразни текстури.

Вижте повече

 

 

Саморазливни подове – техника на полагане

Саморазливните подови настилки се използват за изравняване на нивото на пода преди полагане на друг тип повърхностна настилка. Преди изливане на саморазливната настилка, трябва да положите един слой грунд, който да подготви долната повърхност, след което може да преминете към забъркване и изливане на самата саморазливна настилка.

Вижте повече